WordPress 4.4 er nu ude – Se alle nyhederne

WordPress er ude med en opdatering

Igår d. 8. december udgav WordPress deres nye version 4.4 kaldt Clifford – til ære for jazz musikeren Clifford Brown. Den nye version byder blandt på responsive billeder, bedre indlejringsmuligheder og meget mere.

Responsive billeder

WordPress tager nu en smartere tilgang til visning af billedstørrelser på alle enheder, som sikrer en perfekt visning hver gang. Du behøver ikke at foretage nogle ændringer i det tema, det virker bare automatisk.

Indlejringsmuligheder der gør deling lettere

I de seneste par opdateringer har allerede gjort det muligt for dig, at integrere youtube videoer og tweets med brugerne, ved blot at indsætte et link på siden.

Du er måske allerede bekendt med denne form for embedding af links fra andre medier. Med version 4.4 vil du nu også kunne embedde dine indlæg på andre WordPress hjemmesider. Det nye embedding system gør at dine indlæg altid bliver vist rigtigt. Se eksemplet herunder:

Gør din virksomhed lokal på Google

Foruden embedding af indlæg understøtter version 4.4 også fem nye oEmbed tjenester: Cloudup, Reddit kommentarer, ReverbNation, Speaker Deck og VideoPress.

Nyt “Twenty Sixteen” tema

Den nye opdatering betyder også et nyt standard WordPress tema. Twenty Sixteen er lavet til at se godt ud på alle enheder .

twenty-sixteen-white-desktop-1x

Under the hood

Under motorhjelmen er der også sket en del ændringer i den nye opdatering. Blandet andet byder de nye ændringer på introduktionen af første officielle REST API. Det indleder en ny æra for udvikling af WordPress. I fremtiden giver det udviklere mulighed for bygge og udvide oven på WordPress, det kommer til at betyde at vi fremover kommer til at se endnu mere kraftfulde plugin’s og temaer.

Hvis du endnu ikke har opdateret til version 4.4, kan du gå ind i dit kontrolpanel og finde opdateringen. Har du brug for hjælp til opdateringen kan du kontakte os, så er vi klar til hjælpe dig.