Gør din virksomhed lokal på Google

Sådan gør du din virksomhed lokal på nettet

Gør det nemt for dine kunder at kontakte din virksomhed

Søgemaskineoptimering er blevet en vigtig del af enhver virksomheds hjemmeside eller webshop, for at blive synlig i søgemaskinerne i dag. De sociale medier rangerer, som noget af det højeste i Google. Ved at oprette din virksomhed på Google Local Business, som du måske også kender som Google+, vil du nemt og endda uden nogen omkostninger ud over den tid, du bruger på at oprette og opdatere din profil, kunne blive mere synlig i Google.

Lad din virksomhed forekomme i lokale søgninger

Google Local Business er en service, som hjælper selv de helt små virksomheder, med at blive synlige og søgbare på internettet. Når vi snakker online markedsføring, kan dine kunder være kun et enkelt klik væk. Dette kræver dog, at du er synlig i søgemaskinerne, så de vil kunne finde oplysninger som åbningstider, kontaktoplysninger og eventuelt en rutebeskrivelse. Hvis din virksomhed henvender sig til et lokalt publikum, vil du ved at gøre din virksomhed lokal på Google, kunne begrænse målgruppen til lokalområdet og altså undgå ikke, at ramme en hel region.

Ofte har Google allerede oprettet din virksomhed på Google Local Business, det kræver derfor kun at du som virksomhed går ind og gør krav på Google Local Business profilen.

Sådan gør du din virksomhed lokal på Google:

For at gøre din virksomhed lokal på Google, skal du starte med at oprette en virksomhedsside på Google My Business. Her vil du blandt andet skulle vælge kategorier, som passer til din virksomhed. Jo mere detaljeret en virksomhedsprofil du får lavet, desto mere vil Google kunne rangere dig bedst muligt i søgemaskinerne. Efterfølgende er det vigtigt, at du husker oplysninger som adresse, telefonnummer og eventuelt åbningstider, for at gøre din virksomhed lokal.

3 tips, til at udnytte Google Local Business bedst muligt

  • Brug relevante søgeord, for at rangere bedst muligt i Googles søgealgoritmer og skabe en god beskrivelse/kommunikation, som appellere til kunderne.
  • Tilføj billeder og video på din virksomhedsside på Google, for at gøre det nemmere for kunderne at finde og identificere din virksomhed.
  • Tilskynd bedømmelser – spørg dine glade kunder om en vurdering af din service på din Google Local Business profil. Jo flere gode anmeldelser du har, jo højere vil Google rangere din virksomhed i dens søgealgoritmer.

Kom i lommen på din kunder

Dine kunder bruger i højere grad mobilen til at søge efter din virksomhed, med Google Local business kan du give dem den korrekte information lige ved hånden. Ved at udfylde din virksomheds kontakt information på din Local Business Profil.

Gør-din-virksomhed-lokal-på-Google

Er du i trivlv om hvordan din virksomhed kommer igang?

Så er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at få din virksomhed på Google Local Business.